Tältsemester på västkusten, nya naglar och yoga... och lite hundträning!

Passade på att få naglarna piffade igår... funderat på det länge och kände väl kanske att det inte var läga att göra det innan campingsemestern. Jag tror att akrylnaglar och uppsättande av tält är en dålig kombination. (Även om det nu vart sambon som fick göra det mesta av tältuppsättandet... :op... ) Men nu är dom gjorda iallafall och jag är nöjd.


Semestern var underbar... vi "fiskade" krabbor (för mig betyder det matade krabbor på snöre och tittade på dom... ) och badade massor och det var SJUKT varmt väder... härligt. :o) Spelade minigolf oxå och det var inte igår... vilket märktes på resultatet... men kul var det!

Jag har ju hållt på med yoga ganska länge, och då framförallt en väldigt fysisk yogaform som kräver både kondition och styrka och framförallt GER både och... och smidighet och balans. Nu har jag av vissa förklarliga skäl inte kunnat träna så hårt på länge och har börjat med lite enklare mildare yoga som är mer koncentrerat på att vara här och nu, och det är väldigt behagligt. Har blivit lite beroende... och det var ganska häftigt att åka ut med en roddbåt som vi hyrde i Strömstad, ro ut till en granitklippa ute i havet och stå på en höjd och göra yogan där. Sen vad folk som åkte förbi med båt tänkte när jag stod där med armarna i luften, blundandes låter jag stå för dom... :op

Snart ska jag ut och hjälpa en tjej med en liten valp som behöver lite valpträning. Det är roligt med valpar, dels är dom så gulliga att pussa på sen är dom så tacksamma att jobba med! Jag får nog akta mig för valptänderna dock, för dom kan nog oxå vara en dålig kombination med akrylnaglar?

RSS 2.0