Jag vet fan inte hur man svarar på inlägg på min egen sida??

Iallafall... ers roliga fruntimmer. :o) Nej jag är inte gravid... inte än iallafall. :o) Kanske inte sen heller. :o)

Kursen denna gång var iallafall jääättebra!!! Jag längtar tillbaka lite, Och det är skönt att vara hemma. :o) Det är dessutom underbart att hösten börjar komma, jag älskar det. Färgerna... luften... och framförallt lukten av höst! Bästa...

Jag ska jobba inatt... så är jag ledig nästa Söndag och kan ta det lugnt ett par nätter ute på landet. :o) Det ska bli sååå mysigt...

Nu blir det promenad... Kram sålänge.

Ps. Caroline... du får inte sluta bjuda på kaffe nu bara för att vi inte är kvar. :o) Sen dricker jag ju inte så jättemycket kaffe (längre) men the? :o) Silverthe blir bra tack. :D Kram. ds


Iväg på terapikurs... :o)

Precis, idag åker jag iväg till tredje omgången av grundkursen i gestalt terapi. Bor borta några nätter. Det ska bli så sköööönt... ser fram emot att ta hand om mig själv, läsa böcker, sooova och ha det skönt.

Jag mår lite konstigt faktiskt... har gjort det ca en vecka nu eller ialalfall några dagar... Känner mig lite förvirrad typ och blir varm till och från. Dessutom e jag trött typ hela tiden. Kanske sover för mycket??? Inget allvarligt altså men känner mig lite skum!

Jag måste kontrollera packningen nu, faaan vad jag älskar att ha saker att göra!!! När jag kommer hem på lördag så har jag middags planer på kvällen, ska bli skit trevligt (även om jag brukar va tusen gånger MER mosig i huvudet efter kursomgångarna ;op), och på söndag ska jag figga på MH test. Nästa helg är det ännu mer roliga saker så jag är glad!!! :o)

Ha det bra medans jag är borta, skriver mer sen!!!

Puss

Va gulliga ni är... Och en sak till som jag tycker om!!!

Mina kääära vänner. :o) Vad gulligt att ni skriver små kommentarer på min blogg. Jag tycker om er!!!

Vet ni ett djur som jag gillar förutom hundar? Altså jag gillar ju alla djur, men ett litet speciellt djur som jag tycker är underskattat som husdjur? Råttan!!! Skit balla. Tamråttor ska det vara då... Och pysslar man med dom och tar hand om dom så blir dom verkligen Tama! Dom kan hänga med överallt, sitta på axeln, (dom gillar att kura upp sig bakom håret och sitta och kika ut) vissa kör agility med dom, man kan lära dom små konster osv osv... Skit roliga. :o) Och väldigt väldigt söta...

Ska inte sitta här längre. Stramar i axeln.

Kram!!! :o)


Instruktörsmöte och grönt thé hos kompisen next door...

Precis så... kom från mötet och gick upp till min granne (gammal vän) och busade lite me hennes bebis. Han e skit rolig. :o) Han ser så himla eftertänksam ut ibland, man undrar vad som försigår där uppe i hans lilla huvud. :o)

Det blir en kurs i höst igen. Jag undrar alltid över hur jag ska ha tid med att både hålla kurs, träna min egen hund, jobba, jobba på extrajobbet, gå övriga kurser som jag gör ibland,  plus hinna pussa på sambon och klappa katten... Men det brukar gå ihop på något vis. :o)

Funderar lite över livet nu igen. Jag brukar göra det när jag varit ute hos mamma på landet av någon anledning. :o) Jag börjar fundera över om jag ska plugga, inte plugga just nu, byta jobb... osv... Egentligen hade jag ju kommit fram till att jag är ganska nöjd just nu. Jag gillar mitt nattjobb, det är lugnt och skönt, jag har varit där länge, vet hur det går till. Jag gillar extrajobbet jättemycket och med båda jobben tillsammans så tjänar jag faktiskt rätt bra. SÅ vi har råd att resa och göra lite spännande saker... och jag vill gärna göra mer sånt innan jag börjar plugga och planera lite mera. Men samtidigt så skulle det ju vara jättekul att läsa något som intresserar mig, och det finns några riktigt intressanta saker. :o)

VI får se. I vinter blir de tnog resa av iaf... Många fler länder som jag vill se.

Nu säger axeln att jag suttit färdigt här. Jag är glad, och jag mår bra fast jag har ont, och det är skönt. :o)

Kram å godnatt...


Grillfest på fredag... :o)

Det ska bli så roooligt... hemma hos en strålande vän i en villa i Täby. Vi ska sjunga karaoke, grilla och dricka vin och ha skiiit trevligt!!! *längtar*
 
Nu är det dags att cykla iväg till natt jobbet alldeles snart...

tjing

Yrsel...

Jag har lite (ganska mycket) snurr i bollen idag. Kan bero på att jag lagt om kosten lite, annars håller jag kanske på att bli sjuk.. Det visar sig... :o) Glad är jag iallafall. Jag är oftast glad...

Så med det sagt så tackar jag för mig och går och gör några situps innan jag går och lägger mig och försöker vila bort snurret. :o)

Kärlek till allihopa...

Efter Uppsala reggae festival.

Nu är jag bänkad framför datan en stund efter att ha jobbat på reggae festivalen hela helgen. Jävligt kul har det varit... mycket skön musik, många vackra människor, och väldigt mycket regn...

Första natten så sov jag i bilen utanför campingen. Det var så jääävla mysigt!!! Jag hade ju inte ens tänkt sova kvar där utan ta bilen hem efter jobb timmarna men det blev lite alkohol så jag bestämde mig för att åka in till stan å köpa täcke, kudde och ficklampa (allt annat hade jag faktiskt med mig) och sova kvar. Så så blev det. :o) Mina kompisar sov i tält men det var lite väl mycket lera öl och fukt för att jag skulle vilja trängas på en smockfull camping så jag byggde en liten koja i baksätet och kröp ner i pyjamas under täcket med bok och ficklampa. :o) Var en aning stel i kroppen när jag vaknade men annars sov jag jättegott och vaknade till ett jättehärligt smattrande regn vid tio morgonen därpå. :o)

Jag har nog dock inte varit lika social som jag brukar vara, undrar lite över vad det beror på... jag har varit så ett tag nu... lite tystlåten liksom, känner inte att jag har så mycket att säga. Men det går kanske över? Det kanske behöver vara så just nu... :o) (Om man bortser från telefonsamtalet jag hade med en vän precis... ALLTID när vi pratar i telefon så pratar vi tills telefonerna blir varma. Jag pratar så mycket när jag pratar med henne, så att jag glömmer vad meningarna handlade om från början för jag sugs in i ett annat spår mitt i allt, och sen ett nytt... och sen ett nytt... ) :o)



I morgon f.m får det inte regna i Västerås. Jag ska med ett par som jag känner som ska hoppa fallskärm. Underbart. Jag ska bara titta, inte hoppa. :o)

nu ska jag lägga mig och läsa lite bok hade jag tänkte... ska upp om bara några timmar. Fan livet är rätt härligt va??! :o)


Beslutsångest betlutångest...

Nu är jag ledig fram till på Söndag natt. Söndag dag har jag bokat, då ska jag med två kompisar som ska hoppa fallskärm för första gången och redan där är det lite beslutsångest över ifall jag ska försöka boka in mig med samma dag. Nu har jag egentligen inte råd att göra det så det blir lite lättare att sålla bort även om jag är jääävligt sugen på att hoppa igen...

Sen var det resten. Nu ska jag vila lite efter jobbet, sen ska jag iväg och träna sök med hunden. Ska bli skitroligt...
Sen vet jag inte om jag ska ta mina lediga dagar ute på landet hos mamma å dom, eller om jag ska jobba på Reggae festivalen i Uppsala. Det vore iof roligt att jobba där och jag kommer att få mycket ledig festival tid, men samtidigt så kommer tre dagar gå åt där och vädret kommer förmodligen vara pissigt kanske.

Jag ska fundera vidare... nu ska jag först och främst sova en stund. :o)

Började på sjukgymnastik igår föressten... för axeln. Jag ska gå ett par gånger i veckan, det blir nog bra! :o)

Kram på er

Kom hem från bio i stan precis...

Vi var på söder och kollade på "Barnhemmet"... ytterligare en rysare såklart. :o) Och igen en spansk sådan. Det var skönt att höra spanska igen efter att ha bott med "svärsläkten" i Spanien ett tag.

Filmen var bra faktiskt. Kanske inte sådär grym som jag hade trott att den skulle vara men heeelt O.K!

När vi skulle hem så hade det börjat regna massor... och bilen var en bra bit bort så vi fick jogg-gå från bion genom lite bakgator och upp för mysiga små trappor på söder och det var sååå mysigt... Jag vet inte om jag har nämnt att jag älskar regn?? Och framförallt på kvällarna och framförallt i stan!!! Det blir en diffus levande värld på marken med lampor, glitter och lysen som man aldrig ser annars... Och luften är frisk och det är så härligt att få regndroppar i ansiktet. :o)

Nu ska jag gå och dra ner persiennerna... lägga mig i soffan en stund, sen krypa till sängs. Ska hämta en kompis halv tio i morogn så ska inte bli allt för sent ikväll.


Pussar i regner... :o)

RSS 2.0