Kan man fånga doft på burk??

Jag önskar att man kunde det... eller skicka det i ett vykort... Utanför dörren i våran stuga i Spanien växer en buske med blommor som bara luktar på nätterna. Den är helt otrolig, när man närmar sig stugan i mörkret så känner man på fleeera meters avstånd hur det doftar starkt och helt underbart. Jag stannade till utan för dörren några extra sekunder varje gång jag skulle in eller ut på kvällarna och nätterna... Och flera gånger tänkte jag att jag skulle vilja kunna dela med mig av det till er i Sverige på nåt sätt, hade velat kunna skicka iväg ett MMS eller något med doften... :o)


I övrigt så hade vi jätteskönt där. Det var jäääättevarmt och lite svårt att vara ute mitt på dagen när det var som hetast, men ett par dagar låg vi på stranden och annars har ju hans familj pooler på tomten så det gick bra. Annars sov vi siesta. :o)

Snart börjar jag jobba igen... men i vinter kommer jag att ta semester igen och dra iväg någonstans.

Nu ska vi iväg och hämta lite möbler... börjar få jävligt fint i lägenheten faktiskt. Eller den ÄR jävligt fin så det krävs inte så mycket. :o) Men vi börjar få ordning...

Pussar

Hinner med ett film tips oxå...

Funny game från 1997. Den är helt sjuk... obehaglig, skrämmande, riktigt riktigt sjuk... och bra som fan. Se den!!!

Suger när mp3 spelaren inte funkar...

...när man räknat med den och går ut och springer. Det är inge roooligt att springa utan musik... *surarlitefastegentligenintesåmycket* Blev en kort spring tur iaf och i veckan är det varma soliga Spaaanien... tydligen asvarmt där nu.

Det är så sjukt varmt i min lägenhet oxå... härom morgonen vaknade jag halv sju (på min lediga dag) att av svetten rann... Jag har väääldigt svårt för värme ibland iallafall när jag ska sova. Värme ska vara lika med pool eller ännu bättre hav/sjö. Annars behöver det inte vara så jävla hysteriskt varmt. Jo! Varma sommar kvällar e nice... när det börjar svalna lite sådär... men då är det ju inte hysteriskt varmt heller. :o)

Nu ska jag ut och möta en kompis sen ska jag åka å handla. Kanske skriver nåt mer innan jag åker vi får se. Brun ska jag bli i Spanien iallafall. :o)

Kram på er!!!

Åker till Spanien snart...

Eller snart och snart... sambon åker i morgon och jag lite senare och möter upp honom. :o) Hans sida av familjen har hus där lucky me...

Jag vet att jag är lite seg på att blogga numera men i och med flytten så har jag fått lite ont i axeln igen så sitter inte här så ofta... Jag kommer att bättra mig.


Fallskärmshoppet...

Nu har det gått några få dagar sen jag hoppade ut från ett litet flygplan på 4000 m höjd, och ju mer distans jag får till det, desto mer verkar jag vilja göra om det. Jag lääängtar till nästa gång även om jag kanske kommer att var mer nervös andra gången för då vet jag lite mer vad jag har att vänta... och det var fan läskigt...

Det var verkligen en impulsgrej att jag bokade in mig själv när jag ringde för att boka in sambon för hopp. Och jag är glad att jag gjorde det. :o)

Det var så konstigt att jag nästan inte blev nervös... eller lite nervös givetvis, men jag visste liksom inte hur det skulle vara alls så jag visste inte riktigt vad jag skulle vara rädd för heller... det är så högt upp så det är alldeles overkligt. Nästa gång som sagt så vet jag undefär hur det kommer att vara, så då lär jag bli nervös... kanske... eller inte? :o)

Det var helt sjukt iallafall... 200km/h rakt ner mot marken genom molnen och dugg regnet i nästan en minut... när skärmen sen vecklades ut så var det en baggis även om vi fortfarande var över 1000m över marken. Då hade man liksom "överlevt" fallet så svävandet var bara lugnt och skönt... jag fick styra skärmen lite också... :o)

Jag fick lock i öronen och frös satan om händerna under fria fallet, dessutom var det jäkligt svårt att andas så det var inte direkt en graciös upplevelse för mig och precis efter kändes det lite som njaaaej... så kul var det kanske inte... men jag tror att det var för att min kropp var inställd på överlevnad med all adrenalin och allt som kommer med det och nu i efterhand vet jag att jag älskade det eftersom jag bara längtar upp i himlen igen...

En extra kram till min pilot som jag hoppade med. Han var så jävla undebar... jag kände mig verkligen heeelt trygg i hans händer... Hela han utstrålade en positiv trygg känsla och jag hade inte bytt ut honom mot någon annan pilot i hela världen. :o)


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Nu över till något annat:

Vi har ju flyttat!!! :o) Fan vad fin lägenhet vi har... jag trivs redan. Tom katten verkar känna sig hemma här men han är rätt van att flytta, precis som jag... :o) Jag gillar att flytta... det känns lite som en ny start. Nya idéer, nya krafter. Jättenära till allt har vi också. Lägenheten ligger nästan precis vid stationen. :o)

Nu ska jag vila... natti...

RSS 2.0