En till lååång dag...

Jag trodde nästan inte en vecka kunde kännas såhär lång!!! Brukar noja lite över att tiden går så himla fort nu för tiden och att livet lixom bara försvinner... men de senaste ca två tre veckorna har verkligen känts som en evighet!!!

Nåja, för att få tiden att gå idag så ska jag först och främst upp till vårdcentralen en snabbis... sen om inte Dål har typ somnat på hallgolvet eller snubblat i poolen eller nåt så är planen att jag ska vara där och fika om ett tag. :o) Sen ska jag kanske få fot massage... jag ÄLSKAR allt som har med mina fötter att göra, känn att ni har fritt fram att pilla på dom!!! :oD

Det verkar vara fint väder idag... och i morgon skulle det bli jättefint. :o) Dom har dragit igång en vattenspridare på gården här nere jag hör den när jag sitter och skriver. Underbart!!! Jag älskar även allt som har med vatten att göra... vattenspridare, sjöar, båtar, hav, bryggor, u name it! Ska ha strand tomt någon gång i framtiden... det är drömmen. :o) Får sen om jag åker upp och badar senare... jag gjorde det igår men då fick inte vovve bada då hon var ny behandlad med fästing medel. Men idag kan hon få bada lite... :o)

Axeln är ju bättre... men som jag sagt så är det inge bra att sitta vid datorn och skriva för länge så nu ska jag avgå! ;o)

Puss




Besök från Spanien. :o)

Först vill jag bara säga KUL att få lite kommentarer på bloggen!!! :o) Det gör att jag vill skriva mer... ;o)

Sambons systerdotter från Spanien är här och hälsar på... Jättetrevligt. :o) Men dom ska åka nu... vi ska ses igen om 1.5 v om allt går som planerat.

Hoppas det blir bio ikväll... behöver något som muntrar upp mig lite. Har sovit lite halvdåligt oxå och inatt vaknade jag av ett jättekonstigt ljud! Eller det var faktiskt TVÅ konstiga ljud... ett typ väsande och ett brummande, som kom och gick hela tiden... Jag frågade min sambo tror jag vad det var förnåt... men fick inget svar.  Efter en liten stund insåg jag att det var han som snarkade??! :oS Det lät skit skumt!!! Och jag var tvungen att börja rota runt efter mina öronproppar som hade åkt ut för det var inga små snarkningar vill jag lova. Hahahaha. :o)

Nu ska jag gå och förbereda lite mat... sen ska jag nog faktiskt lägga mig och vila lite tror jag.

Ha en skön dag... Solen har faktiskt tittat fram lite. :o)

Skönaste morgonen på lääänge... :o)

Flera mornar i rad har jag vaknat i bastuvärme och inte kunnat somna om igen. Vi har morgonsol på sovrumssidan och det blir sjuuukt varmt där... Går inte att somna om.

MEN... i morse vid sex tiden så hann jag haffa sambon innan han smet ut från sovrummet... och mumlade fram en förfrågan om ifall han kunde ställa in fläkten som fanns någonstans i något skåp. Sen somnade jag om... och vaknade till igen när han skulle gå, av en underbar sval fläkt som strök hela mig fraaam och tillbaka... fraaaaaaam och tillbaka..... :oD Det var så sköööööönt och jag somnade om igen som ett litet barn och sov i några timmar till. Underbart!!! Jag tror jag hann uttrycka min tacksamhet innan jag somnade om igen och han stack till jobbet. :o)

Hade en skitmysig kväll oxå, vi åkte till sigtuna och åt glass och tittade på båtar... var jättemycket folk ute fast det var kväller. :o)

Nu ska jag hämta min kopp med thé och jag ser fram emot att lägga mig i sovrummet med fläkten och läsa bok om ett tag... godnatt. :o)

RSS 2.0