Tacka gud för nässpray och alvedon. :o)

Vad skulle man göra utan det?? När näsan är så täppt så man bara kan andas med munnen och knappt det, och huvudet snurrar och känns bakfullt. Sen ska man dessutom ligga ner och sova på det... nä tacka guuud för framförallt nässprayen!!! Men alvedon knäcker när huvudet värker så man bara vill att allt ska vara tyst och försvinna typ...

Är det någon som kan svara på hur det kan skada att använda nässpray mer än tio dagar i streck som det står på flaskan?? Jag tänker ju då inte sluta använda det på tionde dagen om jag fortfarande är helt täppt. Inte en chans. Och hittils har jag inte skadat näsan tror jag... har dessutom grymt luktsinne, bättre än de flesta.

I övrigt så mår jag rätt bra... prioriterar människor som är snälla... sållar lite bort människor som är trubbel eller inte lika snälla. Jag vill att alla ska vara kärleksfulla. :o) Glöm inte mit motto! Tänk goda tanken först. Allt blir mycket lättare då...

Ikväll är killen iväg på bandyn och det gillar jag, då är jag hemma själv med mina underbara pälsklädda vänner. Det är skönt med egen tid.

Jag önskar bara att min förkylning går över snart så jag kan motionera lite igen... tredje förkylningen denna vinter KUL!!!

Puss och kram

Väntar på att mackisarna ska bli klara...

Jag ääälllskar makaroner!!!!! Helst skare va snabbisar med smör och ketchup men det har jag inte ätit på flera år då det är alldeles för mycket viktuppgång i det. :o) Äter istället lite stabbigare pasta... lite bättre Gi...

Sen ska vi ta en lång promenad fast jag är väldigt trött idag... tror jag blivit lite förkyld... IGEN. :o)

Jag ÄLSKAR när solen skiner... och jag mindre älskar gidder och dramatik. Okej för tio år sen... inte nu mera. :o)

Puss och kraaaaam

Tacka Gud för kaffe... :o)

Idag behövde jag för första gången på länge ställa väckarklockan för att gå upp. Fattade inte riktigt vad som hände när den ringde tror jag... jag TROR att jag trodde att det var sambons som ringde igen men ändå stängde jag av min?? Fattade det efter några minuter som tur var så nu sitter jag här i morgon rock och stora pyjamasbyxor och dricker en kopp gott gott kaffe med mjölk och lite socker. :o)

Jag är rätt glad idag. Gillar att ha något att göra när jag vaknar. :o) Även om det tar ett tag för mig att kunna öppna ögonen ordentligt... haha. Jag jobbar ju natt så jag behöver ju aldrig gå upp tidigt! När jag kommer hem efter jobbet så lägger jag mig och sover tills jag vaknar.

Axlarna har varit lite bättre så jag ska nog inte utmana dom alltför mycket genom att sitta här och skriva för länge.

Puss och kram och ha en underbar dag!!!


En hos mamma kväll...

Väntar på att kaffet ska bli färdigt för sen ska vi fiiika... Så jag passar på att skriva lite nu när jag ändå sitter på en grymt skön data stol med massage pluppar för fötterna. :o)

Nu ska jag säga två saker som stör mig. Provocera lite... ;o) Men ni som känner mig vet att jag älskar er ändå och ni kan ta det. ;o) Jag har svårt för när folk skriver: naaaawwwww söt... Eller ens naw... :o) Oftast är det ju gulligt menat och det följer ofta något gulligt efteråt men snälla, skippa nawet. :o) (Får nog smsa en person och förvararna henne innan hon läser dethär... *s*)

Sen har jag otroligt svårt för (vet inte om jag skrivit det förut) folk som ser sig som offer för omständigheter eller för andra personer!!!
 Typ det är min killes fel att jag inte kan gå ur med er, jag får inte för honom... Eller jag var tvungen att ljuga för han/hon hade blivit så arg annars. Eller vad fan som helst där man inte tar sitt eget ansvar och ser sig själv som offer!!!!! Då får han väl bli arg då??? Kan ta ett exempel ur en Serie som går på MTV där en menlös brud har blivit av med hela sin familj och sina vänner "pga en kille". INTE pga en kille utan pga att hon är så menlös och inte tar sitt eget ansvar. Det är inte någon annans FEL att man tar dom beslut man tar såvida man inte blir hotad eller det gäller riktigt allvarliga saker.

Så nu har jag klagat lite på det, ta år er ni som vill och ni som borde ta åt er men inte gör det är nog inte där än. ;o) Och jag menar inte att folk brukar göra så mot mig men när jag hör folk berätta olika saker och lägger in sådana meningar så blir jag lite halvt galen. Nu råkar jag ju vara ganska hormoniell som vanlligt när jag skriver sådanahär saker, oftast så stör jag mig inte så mycket över huvut taget... *ler*

Sen några saker som gör mig glad då!!!

Jag blir glad när jag har något kul att göra när jag vaknar. Jag blir glad när solen skiner. Jag blir glad när jag hör att dom jag bryr mig om är glada. :o) Jag blir glad när folk inte ser sig som offer och tar sitt eget ansvar... ;o). Jag blir glaaad när jag får ett sms där det står att jag är bjuden på nåt skoj!!! Även om jag inte kan/tänker komma. Jag blir glad när jag har träffat mina vänner och pratat massa om allt mellan himmel och jord. Och jag blir väldigt glad när det gått bra på gymet och jag inte har speciellt ont efteråt.

Sist men absolut inte minst... Jag blir glad när min sambo har lagt sig, djuren är nöjda för dagen och har förmodligen somnat dom med, och jag har satt på mig pyjamasbyxor och morgonrock och får tända mitt sååå gott doftande natt ljus på bordet och vänta på att Tila Tequila ska börja. Jag älskar Tila Tequila och jag röstar för att det ska komma en säsong till. Vilka är med mig??! Tills vidare så kollar jag repriserna...

Nu är kaffet färdigt!!! Ska fika...

Puss och kram


En sak till!!! Ett litet enkelt tips vid oro... :o)

Jag har ju berättat att jag oroar mig rätt mycket till och från, framförallt när det är hormoner som spökar i kroppen. Jag tänker katastrof och tänker "tänk om det och det hemska skulle hända"... och när jag har tänkt så så blir det som någon slags verklighet så tillslut är jag övertygad om att "planet faktiskt kommer att störta" eller någon annat det kan vara vad som helst.

Något som faktiskt hjälper även fast det låter simpelt är att tänka att "Jag har en TANKE om att planet kommer att störta. Det är inte verklighet det är en tanke jag har". Då kan man få lite distans och få lite rätsida på vad som är verklighet och vad som är skenande tankar. För tankar är just tankar och de är ofarliga!

Dr Veronika har talat! ;o)


Jag höll på att slå ihjäl mig precis... :o)

Jag gick ut ur köket med ett glas vatten i handen... såg inte dammsugaren som låg i hallen. Sparkade i den... tappade balansen... hade HUNDEN framför fötterna så var tvungen att parera så jag inte skulle ramla över henne så jag lovar att jag såg ut som klippt ur någon gammal serietidning med benen åt ett håll, armen med glaset åt ett annat håll och andra armen över huvudet typ... Hahaha vattnet flög ut på golvet, hunden tittade cool lugnt på mig som att jag vore dum i huvudet och jag började skratta så jag höll på att kissa på mig!!! Hahahaha är helt svettig... :o)


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


Såg inlägget om att det finns fler Mario fans!!! Aaaahhh jag saknar honom!!! Har ju "varvat" alla spel *skryt?* ;o) så finns inget mer att spela just nu??!

D. Ja man kan ju tycka det??! ;o) Men det är min jekla axel "skada" som spökar hela tiden och verkar som att det inte hjälper med att vara väl tränad. *s* Jag har faktiskt varit på gymet och varit riktigt duktig idag iallfall...

Kram och godnatt till er alla. :o)

Lovat att skriva lite och håller mina löften. :o)

Problemet är ju att jag får så jäkla ont i axeln när jag skriver, men nu sitter jag framför en annan dator där jag sitter bättre. :o)

Jag längtar efter sommar och sol!!! Få lite färg... äta glass ute på stan... gå långa promenader. :o)

Just nu sitter jag och väntar på att få middag serverad... hungrig som en varg. Sen ska jag promenera.

Guuuud jag som hade så mycket att skriva??! Nu fick jag idé torka bara för det. Äsch jag kanske skriver mera sen. ;o)

Grattis i morgon till M som blir... stor killen tänkte jag säga men fem år... det är inte så jävla stort. :o) Fast de känns nog så när man är Fem!!! :o)

RSS 2.0