Vilken daaag underbara vänner!!!!!

Jag gick hem till en kompis kl tolv i tron om att vi skulle äta lunch bara vi två me hundarna typ... Men när jag kom dit så satt det en lapp på dörren att jag var välkommen till en liten överaskningsfest till mig och några till kompisar var där... så gulligt!!!! Och så oväntat!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) Love you all.

I övrigt så är det en sjukt solig dag... och nu ska vi åka iväg med hundarna och svalka oss vid något vatten nånstans. :o) Kanske skriver mer sen...


Puss!!!

Riktigt rolig dag med räddningshunds "gänget"...

Vi är fortfarande bara inne på förträffarna och jag vet fortfarande inte om vi kommer med, men fasen vad skoj det var att klättra omkring bland ruiner och nere i tunnelgångar idag... Det gick riktigt bra, och jag som är lite klaustrofobisk fick en riktig prövning när vi skulle ner i tunnlarna. Men jag tänkte, antingen så går jag eller så går jag inte. Det är liksom ingen idé att vela när man väl gått ner... Så jag tog ett djupt andetag... och gick. Och det gick bra!!! Hejja mej. :o)

Är inte så deppig längre... *s* Det verkar ha gått över. Kanske kommer tillbaka men då får jag ta det då, och det är ju faktiskt inge farligt att vara lite lesen heller... Kan vara rätt skönt tom, speciellt efteråt.

Får se vad morgondagen har för planer för mig... Sambon är borta på dyk utbildning och jag är ledig så kanske drar iväg till sjön och promenerar och sen rensar lite mer hemma... eller så gör jag något helt annat. :o)

Puss och godnatt...

Ps! I lurarna just nu: Flickan som lekte med elden. Andra boken efter män som hatar kvinnor. Det är mitt natt nöje nu... :o)

Depp depp depp...

Har varit deppig sen igår... inte hela tiden men till o från. Och så kom jag att tänka på förra hunden inatt oxå och blev jäääätteledsen... *suck* Det är iof rätt skönt att jag känner ngt... brukar inte vara så känslosam och det har sin charm. Man känner att man lever.

Sen har jag hittat världens mysigaste promenadstig runt en sjö.... (hemlis) och dit känner jag att jag kan åka och strosa och bara ta det lugnt. Jag tänkte faktiskt att jag skulle bada här i dagarna oxå!!! Har alltid varit ett riktigt blötdjur men med åldern blir jag fan så bekväm!!! Boring... här ska badas!!! :o)

Får se om det blir någon aktivitet med hundarna ikväll... annars blir det nog min runda igen iaf. :o)

Puss

Senaste nytt från clever sambo. :o)

Jag har fått en jättefin rosa ros i jättefin kruka av svärföräldrarna... och det är väldigt varmt i fönstret den står så jag får vattna lite varje dag för att den inte ska vissna. (Kanske ska flytta den, ja. )

Så i morse så tänkte jag fylla på med lite vatten och sambon stod vid fönsterbrädan där blomman är så jag bad honom: Kan du kolla om rosen är torr? Då klämde han på en av blommorna på den. Altså... kände om rosen var torr... bokstavligen... :oS Nej altså, känn på jorden om jag behöver vattna... sa jag då. :o) Hahahaha han e så söt... han kom på sig själv och skratta han me. :o) 

Nu ska vi ut och leka lite med Voffs, och sen är det sags att bli fin i håret då frissan kommer hit. Snart är jag riktigt riktigt blond igen and I love it!!! :oD

(Dål... "B-B-L-D B-B-LLLLLLLLL-DDDDDDDDDDDDDDDDD"... WÖÖÖÖUUUUÖÖÖU. :O)


Sköööna mornar...

Det är verkligen lite upplyftande att vakna... tomt på andra sidan sängen för att sambon varit uppe en stund. Solen sipprar in genom persiennerna och kaffet står och puttrar... :o) Brukar ropa på sambon då, så kommer han och öppnar och släpper in djuren i rummet och säger god morgon. I love it!!! :o)

Snart ska jag ta en prommis med hunden och ska gå förbi dål. Hämta en grej och kanske kan tigga till mig silver the? ;oD Det är gött!!!

Jag har lite ont i axenl igen som jag kanske har nämnt så jag ska inte sitta här och provocera längre... :o)

Njut av våren och sommaren så mycket ni kan!!!

Puss

Det är roligt med fel sägningar... :o)

Sitter här med katten i famnen och ska snart baka lite. Laga mat oxå... sen jobbar jag två nätter. Jag är lite tröttare än vanligt men det ska nog gå bra. :o)

Min sambo sa en så jävla rolig grej nyss... han brukar göra det. :o) Vi satt i bilen och kom på något sätt in på ifall det skulle varit ett mindre stressigt samhälle på 90 talet. Han tänkte att det var så iaf... och sa att samhället är mer krävande nu, och att problem som att "Bränna in i väggen" och sånt knappt fanns då... *ASG*!!!!! bränna in i väggen... det är nog en kombination av att "bli utbränd" och "gå in i väggen". Lika bra att slänga ihop dom och Bränna in i väggen.... hahahahahhaa.

Det var bara det. :o)

Later

Ny säng...

Ska inte skriva så länge alls nu pga att jag har lite besvär med axlarna igen och att sitta här är typ värst.

Men har planer på att köpa ny bra säng iaf... det är tydligen A och O för skön frisk kropp.

Varit och grillat hos "dål" idag... skit trevligt och jättemycket folk och liv. Det är härligt med mycket liv ibland... :o)

Nu ska jag dricka kamomill thé.

puss

Det går bra nu... Och Bh-tutt snack...

Känns som att saker börjar gå lite bättre... bara sen igår tom. :o) Hunden känns faktiskt som att hon börja bli sig själv igen efter hormon cirkusen och axlarna har känts bättre idag!!!

Tror att jag vet varför axlarna är lite bättre igen... Jag köpte en ny bh för någon dag sen, och jag tror lite av mina axelproblem består av tryckande axelband och lite jobbig tyngd.  Man skulle nästan operera bort eller lyfta upp lite. Inte av skönhetsskäl utan bara slippa ha trycket av BH band på mina redan utsatta axlar!!! MEDICINSKA SKÄL som det kallas... Om jag ens vågar, tycker det är skit läskigt med operationer och jag lär ju isåfall göra det som är "mildast"... Erfarenheter någon?? Skriv. :o)

Hursomhelst, tillbaka till BHn... Jag köpte en ny, med dessutom lite större omkrets. Vad jag inte tänkte på var att jag givetvis behöver spänna in den en bit runt ryggen!!! Kom på det idag... och då blev det genast mindre tryck av axelbanden på axlarna och därmed har jag inte lika ont nu... :o) *happyhappy* Sen är det mycket annat oxå som spelar in såklart men jag behöver få många pusselbitar på rätt plats för att vara smärtfri.

Så nu när ni fått massa spännande info om bhar och tuttar kan jag gå över till en annan "medicinsk" sak... Jag fick fotvård idag!!! :o) Eller, jag köpte fotvård... och det var så skönt... mina söta små fossingar mår bra nu. :o) Jag gillar mina fötter... dom är faktiskt söta!!! Och jag ääälllllllskar när folk pysslar med dom!!! Inte kittlig alls. :o)

Nu regnar det ute hör jag... det är oxå skit mysigt!!! Framförallt på våren och sommaren.


Nu ska jag koka en kopp te och sätta mig i soffan...

Kram tills vidare...


Gaviscon... inte så gott...

Har ni provat det?? Det är stora tugg tabletter som man MÅSTE tugga för annars har dom ingen effekt... och dom smakar typ som någon slags tuttifrutti godis med lite syra i och massa typ potatismjöl och salter. Inte gott!!! Och dom växer i munnen... yuck. :S Men som ska tydligen vara effektiva så jag hoppas jag inte behöver tugga så ofta.

Jag lyssnar på en ny bok nu... dejtingleken. Den är lite halv mysig och bra. Lättsam liksom...





Bra och dåligt just nu.

Bra:

*Armin van Buuren... Framförallt in and out of love men även gamla hederliga låtar. Älskar. Hör ihop med vår sommar och sol...

*Få lite färg igen. Har gått för länge utan solbruna hudar och vitamiiiner från solen.

*Min hälsa. Jag är så glad och tacksam över hur bra jag har det.

*Lördagkvällar med Robinsson

*Semesterdrömmar

*Kommande Pink konserten


Dåligt:

*Skendräktighets problem

*Smaken av Gaviscon (får försöka tänka annorlunda... det är inte så farligt!!! Smakar lite godis.)

*Att det är för kallt i vattnet för att bada än så länge. Jag är ett blötdjur. :o)


Nu ska jag gå och putsa naglarna lite.

Ha de gott everybody




Egentligen för trött för att skriva...

Men jag för det iallafall!!! Skriver en liten släng iaf...

Dååål... jag förstår att dina hundar är helt översexuella hemma och jag hoppas Singel håller ställningarna någorlunda iaf... ;o) (Förmodligen besvärar hon sig inte med små liven över huvud taget vad gäller det... det är en klok katt... och lite störd som min... ) Men nu är det ganska stor skillnad på löp och skendräktighet. :o) Min hund är faktiskt hel cool under löpet... knappt påverkad alls... sen är hon ganska slö efter löpet. Och SEN ytterligare lite senare... så blir hon hel kocko. :o)

Idag har jag spenderat en hel dag vid en underbart mysig insjö (källsjö) med två hundar medans sambon och hans kompis dök. Det var soooligt och fint och så jävla vacker sjö!!! Jag har fått färg. :o)

Snart dags för kvällens höjdpunkt, ska fixa en kopp te eller nåt innan!!! :o)

Puss på er i solen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0