Jag gjorde det!!!

Häromdagen... när jag skrev... jag gick och tränade!!! Och jag tränade rätt bra. ;o) Funderar på att gå dit idag med faktiskt.

Bäst just nu: Lägga sig i sängen och lyssna på min nya hör bok som jag ääällllskar...

Sämst just nu: Ingenting!!! För tillfället...

Att träna eller inte träna...

jag har tappat min motivation för träning någonstans längst vägen... jag känner att jag borde träna idag men jag ser inte riktigt varför just nu? :o) En promenad har jag redan tagit... dom är jag faktiskt DUKTIG med... men jag skulle känna mig ännu duktigare om jag nu efter promenaden åkte till gymet, tränade lite ben (och rygg litegrann) och sedan kanske la mig i bastun en stund eller så?? Men jag har ingen LUST!!! jag kommer inte iväg... har iof jobbat två nätter så kroppen är väl inte i sin hurtigaste form. Dessutom sov jag rätt dåligt efter jobbet både igår och idag... men nu är jag ledig iallfall!! :o) Hmmm idag är det ju iof rätt dåligt väder... bra dag att stå inne på ett gym... HJÄLP MIG NÅGON!!! :o)

Det borde städas hemma oxå... kanske ska lägga min lilla ork på det?? Äh jag blir helt snurrig. :o)

Jag börjar med att dricka lite mer kaffe... så får vi se om jag får lite extra energi...jag börjar så... :o)

Later

 

Hund dag... frussen... men härligt... :o)

Jag vaknade precis och klockan är nu fem nånting... (kvällen). Gick upp halv åtta i morse för att åka iväg på sjulk gymnastik. (En speciell sjukgympa... mer kropps terapi) Det gick jättebra och sen bar det av till väsby för sök med vovven min. Det gick också bra... liiite saker jag behöver slipa på i själva söket känner jag bara. :o)

Sen var jag valp vakt i slutet åt en liten 10 veckors rottishane som inte ville sitta i bilen.... :o) Det var ju kaaallt ute så han fick låna min stickade mössa och sova i mitt knä på en filt i skogen medans matte körde. :o)

Jag vart rätt frussen märkte jag sen för när jag kom hem och hade ätit lite så somnade jag under täcket med dun tofflor, varma kläder och hund och katt bröve mig och jag frös fortfarande lite när jag vaknade nyss... :o)

Nu har jag snott sambons underställs tröja (säg inget till honom) och ska upp till brukshundklubben.

Puss och kram!!!

Vaknade av att min hund grinade... tror jag?? Och Robinsson.

Jag TROR att min hund gnällde någon gång under natten... och halv åtta på morgonen vaknade jag av att någon grinade igen så jag studsade upp och rusade ut i vardagsrummet och frågade "vad är det??" Då låg hon i soffan och såg lite halv förvånad ut.., så jag vet inte om jag drömt kanske?? :o) Men jag tror inte det... faktiskt... eller... :o)

Igår började Robinsson iallfall!!!

Helt allvarligt. Hon som högg huvudet av geccon det första hon gjorde och sen inte gjorde någon nytta av den... fett fett B. Det är knappt jag tycker att man ska döda över huvud taget och jag väljer vegetariska alternativ så ofta som möjligt. (Jag borde göra det ännu oftare jag vet) Och Hejja dom som verkligen sa hur B det var. Ska man döda så ska det fan vara för att man ska äta upp. Det kändes verkligen som att hon ville visa hur "macho" hon minsann var och det var bara O-macho och äckligt. En oskyldig stackars liten ödla som bodde där.

Jag ska fortsätta kolla på Robinsson iallafall... jag skulle vilja vara med någon gång. :o)

Nu borde jag göra mig i ordning... ska iväg en sväng. :o)

Skrivs sen!

Puss


Vår i luften, och allting måste inte vara perfekt.

Det kändes verkligen som att våren var påväg idag... det var inte speciellt soligt och inte ens speciellt varmt, men ändå. Man känner det på något sätt. Inte sant? :o) Jag älskar våren... vårkänslorna börjar spira, bäckar och vatten börjar låta och leva och det poppar upp små färgglada blommor här och där... Dettusom har det inte hunnit för varmt än utan man kan fortfarande gosa i någon mysig halsduk och ett par vantar...

Jag har varit ganska pigg och kry på sistone... Blivit av med förkylningen (igen) och idag var jag ute på tre promenader faktiskt. En ganska lång på förmiddagen... sen en halvlånkort mitt på dagen (me grannen) och sen en liten kort nu på kvällen. :o) Duktig!

Min hund har betett sig så jävla bra på sistone, och i vanliga fall brukar jag bli rätt påverkad om hon INTE är "perfekt"... jag har så höga krav på mig själv. Men ikväll på sista promenaden betedde hon sig inte "perfekt" utan gjorde ett hyss som innefattade en tom oljig grilladkyckling-påse. Jag blev lite irriterad men när hon väl hade "lyssnat på mig" så kände jag trots allt att allting behöver inte ALLTID vara perfekt!!! Visst är det skönt? :o) Saker kan vara good enough liksom...

Vad gäller saker jag gillar och gillar mindre just nu så kommer en liten lista här:

Gillar:
Vårvatten.
Kamimollte på kvällen...
Att skratta...
Snälla och glada kompisar...
Ge folk dom komplimanger som jag faktiskt går och tänker på... Det ger så mycket att bara slänga iväg ett sms eller mail och tala om dom!
Lägga mig i sängen på kvällarna, sätta i mina öronproppar och läsa bok... ELLER om det är radioteatern på så åker lurarna i. :o)

Mindre gillar: (finns inte så mycket idag... men en jättebra dag är när jag inte har någon punkt här. :o) )
Nästäppa...
Folk som jobbar i "mycketsnackochlitenverkstaden"... så onödigt och ack så tröttsamt.


Jag ska snart koka en kopp te... sitta uppe ett tag, sen lägga mig och lääääsa och kanske lyssna på radio med lurar... så mysigt!!! :o)

Kram och godnat...!!!


Sucker for big lips...

Nu blir det ett ytligt inlägg...  JA jag gillar sånt oxå. :o) Man KAN faktiskt kombinera att vara blond (ja, jag är blond igen!!!!! :oD) gilla ytliga saker OCH gilla både djur och natur, psykologi och tv spel. ;o)

Ni som känner mig vet att jag älskar stora läppar och ser gärna till att ha fylliga läppar själv.

Det finns många vägar till Rom som sagt och när jag inte kan gå den ena vägen just nu av sina skäl så hittar jag alternativa vägar och då kommer vi ju ganska snabbt in på lip plumpers.

Det finns ju mängder av olika märken och ämnen i lip plumparna och det finna faktiskt vissa som fungerar!!!!

Framförallt så funkar City lips. Men nu råkar det vara så att de som förut kostade ca 275 kr inte verkar finnas kvar utan nu är det en modernare version (tror jag) som antingen bara kommer i ny förpackning eller faktiskt är lite annorlunda och den kostar så satans mycket!!! Så jag har provat lite andra märken bla en som jag inte minns vad den heter men det hade iaf typ "kanel och chili" som skulle verka lite svällande... Den pirrade och stack lite skönt i läpparna precis som city lips gör men tyvärr så hände det inte så mycket mer än så. Förutom att den gav ett fint glans då... Jag har också provat typ Isadoras men nja... Men sen hittade jag en sida på nätet som sålde too faced lip injection. en liten gullig läppglans som kommer i en söt kartong och som faktiskt luktar ganska gott. :o) Sen är den jätteskön att sätta på... den har en len liten pensel men se för guds skull till att hålla er inom läpp linjen för denna plumper FUNKAR. Det börjar direkt att svida och sticka i läpparna och dom svullnar upp rätt rejält. Det blir som en allergisk reaktion av något slag och har du målat utanför... då blir du röd där. :o) Stickandet går över efter några minuter och läpparna känns mjuka och fina.

Nu har jag bara provat den under dagen men jag återkommer om det skulle uppstå någoit av intresse.

Denna är heller inte så dyr. Ett par hundra kostar den och så frakt då om man beställer.

Jag är nästan helt blond igen också... Hade frisören här i söndags och hon slingade bort det mesta av det mörka som var kvar. Håret är lite slitet ja, men med mycket inpackning och lite vila för håret så blir det nog bra. :o)

Jag var på gymet idag också... har varit lite segare med det på sistone men jag lyckades ta mig dit idag iaf och det var sååå skönt. :o) Bastade efteråt... varmt och skönt och mysigt.

Jag drömde en så sjuk dröm inatt... den hade med droger, ett par gamla kompisar (som förhoppingsvis har slutat med drogerna idag) och min sambo att göra och den var så störd, och så verklig på något sätt och jag var så arg!!!  Sambon fick ett mess som hette "jävla knarkare. :o)" när jag vaknade... haha. :o) Han brukar ofta få konstiga mess av mig när jag vaknar så han brukar faktiskt ringa och fråga typ "vad har du drömt nuuu då??" :o)

Måste ut med vovve!!!

Kärlek

Kul att ni läser!!! :o)

Jag får höra av fler och fler att ni faktiskt är inne och läser min blogg och det tycker jag är jätteroligt!!! Jag älskar dessutom alla små inlägg jag får även om jag inte svarar på alla. :o) Puss på C som är en flitig inläggare och Kim, hoppas familjen mår bra... och puss till er alla med!!! :o)

Har lite ont nu för att jag suttit och mailat här en stund men jag ville iallafall säga att jag uppskattar er uppmärksamhet!!!

Nu ska jag dricka en äcklig järn tablett, sen ska jag måååla måla måla... älskar att måla. :o) Kris. tack för promenaden idag... :o) Det är inte varje dag man träffar monster sälar ute i kommunen. ;oD

Kraaam


En bra helg bestående av massa dans och lite gråt. :o)

Låt mig förklara rubriken...

Jag började på afro brasiliansk dans för ett tag sen och klubben som håller i det hade något evenemang i helgen så förutom den vanliga kursen idag så hade dom dancehall hela lördagen. Inte min grej riktigt... men det var roligt att vara med ändå och roligt att se massa "svenssons" försöka hänga med på väldigt avancerade danssteg som våran väldigt avancerade tränare utförde. *s* Vissa gjorde det ändå rätt bra... eller nej, inte rätt bra men rätt... mindre dåligt. :oD

Sen var det v"vanliga" dansen idag då och den kändes väldigt behaglig jämfört med gårdagen. Har lite träningsvärk i lår och vader och det lär ju inte vara bättre i morgon. :o)

Såg ni på så ska det låta ikväll?? Sibel (som ni känner igen från Idol) var med och jag har lite blandade känslor för henne. Ibland blir jag nästan nervös och kan tycka hon känns lite obekväm  på något sätt när hon sjunger och pratar i diverse program men sen helt plötsligt kommer det stunder då hon ger mig gåshud över hela kroppen och jag blir helt trollbunden. Hon har verkligen en speciell röst... (och en väldigt gullig dialekt)
Och så kom det... Brolle tar fram sin gitarr och ska sjunga In the getto med Elvis. (en låt som för övrigt ofta går på karaoken hemma hos Mig My själv... *s*) Han, som också sjunger som en gud sätter igång... och det är sååå bra... Då lägger Sibel in en stämma som får hårstråna att ställa sig på armarna på mig och jag blir helt totalt trollbunden och hör inte ens att min sambo sitter och pratar med mig. Jag började bokstavligen gråta för att det vad så fint!!! Herregud... :o)

Jag är ledig en natt till... väldigt skönt...

Och nu börjar det bränna i axlarna och det betyder, sluta sitt och skriv på vid datorn.

Så... godnatt!!!!! :o)

RSS 2.0