Skendräktig hund och massor massor att göra...

Först en fråga: Har du haft en jobbigt skendräktig tik någon gång? Vad gjorde hon och hur jobbig var hon?

Min blir väldigt påverkad under skendräktigheten och jag längtar till det är över!!! Jobbigt för hunden och faktiskt jobbigt för mig med...

Jag har haft så sjukt mycket att göra sista dagarna och det blir INTE mindre kommande dagar. I morgon har jag två möten a´2 timmar vardera sen är det föreläsning på klubben som jag tänkte gå på. Ikväll var jag på informationsträff inför räddningshund utbildningen som jag iallafall ska börja gå... Får se hur långt jag orkar men jag hoppas på att kunna gå den. Får se hur långt hunden håller också såklart... men jag tror hon passar bra för det.

Jag gillar inte att stressa... gör det mycket sällan men sista dagarna har jag helt enkelt inte haft tid att ta det lugnt utan har gått från en uppgift till en annan och jag känner att jag inte riktigt har kontroll då... och det gillar jag inte. Jag behöver få samla ihop mig och mina tankar ibland. Ikväll ska jag skriva i min bok iallafall... försöka få lite ordning på allt snurr så jag vet vart jag har mig.

Jag gillar ju att ha saker att göra... absolut! Men det är ju lite annat i mitt liv just nu också som jag måste tänka på (vilket gör sig väldigt påminnt emellanåt så det är svårt att inte tänka på... :o)... ) och jag kanske inte orkar köra på i samma tempo som vanligt. Fast nästan! :o)


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ibland saknar jag mitt gamla liv... det var rätt stökigt men när det har gått såhär lång tid, så tänker man inte riktigt på det stökiga utan bara det roliga. Vissa vänner som jag verkligen var thigt med, alla fester och upptåg... Musik, soluppgångar, spontana äventyr... Det var verkligen en rolig tid... OCH det hade sina baksidor... OCH jag har det lugnare och tryggare idag. Men det hade sin charm...

:o)

Nu ska jag gå och borsta tänderna... Jag använder sensodyn tandkräm mot ilningar och den funkar verkligen!!! Men det kanske inte är så bra att "bedöva" bort tecknena som säger dags att gå till tandläkaren? :o)

Puss och kram allihopa...








Gymet...

Jag tog mig dit idag!!! Först vad jag ute och gick rätt mycket på dagen... sen tränade jag!!! Körde igenom nästan hela kroppen eftersom jag inte är där så ofta nu för tiden men jag körde hårt och det gick bra!!! Kände av axeln lite men jag tror det går över rätt lätt... den har blivit så mycket bättre.

Stör mig fortfarande sjukt mycket på jag vet vad du gjorde förra lördagen... tittade någta minuter på det igår för att min sambo ville se vad det var för nåt. Herregud vad DÅLIGT!!! Samma med ladbrokes reklamen... dålig dålig dålig.

Men jag älskar våren!!! Folk börjar leva upp och är trevliga mot varann på gatan... vårkänslorna spirar... I love it!!! Mer vår åt folket...

Puss och kram

Halv fem på morgonen...

Då gick jag upp i morse :o) Altså för en kvart sen... jag ska med en försäljare till vaksala torg i Uppsala och sälja av lite grejer och man ska visst vara där så tidigt som möjligt... det är då handlare och samlare handlar...

Det kändes bokstavligen som jag var full när jag gick ur sängen... jag vinglade fram till köket och satte på kaffe... altså verkligen vinglade. men nu känns det bra!!! Sitter här med nytt gott kaffe och goooda ganska nyttiga mackor. :o)

Ikväll är det 30 års fest oxå... jag älskar att  handla presenter åt folk!!! Tycker det är jätteroligt att tänka till vad dom vill ha och köpa något fint... :o) Hoppas jag hinner sova en stund när jag kommer hem bara... Det tror jag.

Jag lyssnade på radio psykologen inatt... hon sa väl egentligen inget jag inte redan visste, KBT är bra för att bryta invanda beteenden... Det rekomenderade hon till en tjej som hade för vana att alltid "skjuta upp saker"... Så gjorde jag med förut. Tills jag träffade min sambo nästan faktiskt, men det hade nog sina skäl. Hunden jag hade förut begränsade mig lite oxå... Men det var han värd.

Nu ska jag börja fixa lite...

Hoppas vi får en fin dag idag... :o)

Puss...

En lååång dag med hund träning och grillning vid sjön...

Till att börja med så jobbade jag inatt, och hann bara hem och sova ett par timmar innan jag skulle iväg och köra sök med hunden. Vi gjorde likadant idag, körde vind markeringar och det gick riktigt bra. Budföringen gick oxå väldigt väldigt bra, jag är supernöjd!!!

Sen åkte jag och handlade sallad och mat... åkte hem och fixade med det och for sen iväg med J och hennes familj och en till kompis till Rosersberg och grillade vid vattnet... Solen skren och det var riktigt varmt och mysigt. :o)

Kände dock när jag kom hem för en stund sen och tog en dusch att det varit en lååång dag... kunde knappt resa mig från soffan sen. :o)

Nu sitter jag här med nytvättat hår och ny insmord i morgonrock och får ta det huuur lungt jag vill, för nu är jag ledig!!! :o)

Kram och Glad påsk!!!!!


Efter nattjobbet... Och mörka lakan!!!!!

Sitter här halvvaken bara efter jobbet inatt och ska snaart  gå och lägga mig... kom på en sak bara. Jag gillar verkligen inte mörka lakan!!!!! Det är nybäddat i sängen med ett mörk blått lakan och det kryper lite i kroppen på mig av det. Vet inte om jag har sagt det, men smulor i sängen (tom dom obefintliga som det oftast handlar om... *noja*) gååååår inte... jag blir stressad, får adrenalinpåslag och hoppar förbannat ur sängen och borstar agressivt bort dom om dom "finns" där när jag ska sova... Och av någon konstig anledning så känns det som att dom känns mer på mörka lakan???

Jag kommer tom ihåg när jag var jätteliten och skulle sova över hos en kompis. Jag hade redan lite skräck över att sova borta från mamma och var lite skrajsen och rädd redan... Och så bäddade dom dessutom en madrass på golvet åt mig med... precis. Ett mörkt lakan. Behöver jag säga att dom fick byta till ett vitt? :o) Jag har som tur är (kanske?) alltid varit bra på att säga vad jag känner och jag får ofta min vilja igenom.

I övrigt så håller dom på och bilar upp hela skolgården utanför mitt sovrumsfönster... TACKA GUD FÖR ÖRONPROPPAR!!!

Godnatt... eller god morgon för de flesta. :o)




Jag vet vad du gjorde förra lördagen...

Vad är meningen med det programmet?? Är det meningen att man ska tro att det är på riktigt? I annat fall så har det ju ingen poäng över huvud daget... Så hela programmet känns rätt menlöst?

Om ni hävdar att det är på riktigt... bevisa det för mig.


Våren är här!!!

Så jävla skönt... det är ljust när man vaknar... ljust framåt kvällen och man behöver knappt sätta på sig vinterkläderna längre!!! Det är iof jävligt mysigt att ha vantar och halsduk... tom mössa... ;op men man måste inte!!!

I morgon ska jag iväg och köra sök med hunden med ett gäng. Jag vet ungefär vad jag behöver lägga krut på, hon letar mest med spring i benen, typ "hoppas att hon ska springa över en figge" så jag behöver göra några vind markeringar så hon kopplar på nos och hjärna ordentligt. Gänget jag ska köra med i morgon är bra på sånt så jag hoppas jag får lite tips och hjälp. :o)

Sen på söndag är det MH test, och det ska bli skitkul! Spännande att se hur hon agerar. :o)

Ibland funderar jag på om jag ska avancera min blogg lite. Lägga in lite länkar, lite bilder osv... men jag tror inte det blir så. :o) Jag kan ju inte skriva sådär jätteofta och jättelångt då jag fortfarande får lite ont i axlarna när jag sitter här. Vi får se hur det blir... än så länge så skriver jag lite då och då. :o)

Håller på med en ny målning nu som är rolig att måla!!! Jag är ju förälskad i sago världar, sago figurer och sånt... så nu blir det en riktig sago bild som kanske kommer att passa in i inredningen hemma om några månader...

Bäst just nu:

*Hundens nya bästa polare. Så skönt att gå promenader med en som har en hund som leker sååå fint med Molly på precis samma villkor. Dessutom är matte en jäkligt trevlig tjej... :o)

*Våren, fåglarna och solen...

*Senaste boken jag läste (lyssnade på)... det var en nostalgi tripp...

Sämst just nu:

*Att boken jag lyssnade på är slut!!! Allt har en slut jag vet... men ibland är det lite trist. :o)


Ha en fin dag allihopa!!!

RSS 2.0