Dålig stämning eller spökande hormoner?

Jag tror jag vet svaret, jag TROR att mina hormoner spökar. I samband med det så brukar jag få för mig att lite av världen är emot mig. :o) Att folk har en attityd... att dom pratar lite bakom ryggen och att de flesta faktiskt är ganska elaka. :o) Jag har nästan alltid inställningen att "alla är snälla" annars... jag tänker nästan alltid goda tanken först och det utsrålar nog en energi som gör att de flesta faktiskt är och bemöter en vänligt även om de kanske var på dåligt humör från början. Men just nu som sagt så känns det lite snurrigt... och jag har ju faktiskt slutat med p piller rätt nyligen så hormonerna är uUuUupp och nEeEeEr. 

 Det är ganska skönt att kunna ha den insikten att veta att det förmodligen är hormonerna som spökar eftersom jag kan referera till tidigare tillfällen, men samtidigt så känns det ju verkligen som att folk faktiskt är lite dryga... och egentligen rätt elaka. :o)

Jag ska nog gå ut och springa senare igen, sprang 3 km med hunden igår (som oxå har hormon spöken) och vi mådde faktiskt lite bättre på kvällen. :o)

Nu ska jag undersöka en sak och sen ska jag nog iväg och handla lite. Försöker på tag i F och tänkte ta med henne men hon vill inte svara.

Puss!!!

Morgonpigg och iväg till gymet...

Jag har redan ätit frukost, borstat tänderna och varit ute på en promenad med hunden så nu ska jag iväg till gymet.. Ska bli skönt att få det gjort tidigt på dagen. Jag vaknade i morse och kände mig så utvilad så trodde klockan var tio kanske... men den var bara kvart i åtta. Superskönt. :o)

Det blir nog inte längre än så nu... axeln måste sparas. Puss

Hur många varv ska jag springa?? Och SUPER MARIO.

Satt och spelade lite Super Mario cart med sambon nyss... första gången jag kör det på länge, och när jag varvade banan första gången så undrade jag hur många varv det var kvar så jag frågade sambon i all stress: Hur många varv ska jag springa?? HAHAHAHAHA jag skrattade så jag körde av banan. :o) Över trött?

I övrigt så ääälskar jag Super Mario och allt som hör där till. Jag är riktigt Mario torsk och har eller har haft formodlligen alla Mario spel. Det bästa är Super Mario sunshine. Galaxy är okej men sunshine knäcker. Jag älskar. Ska jag vara ärlig så var det nog där mina axel problem började lite smått när jag tänker efter. Fick skära ner på spelandet för att jag fick "Mario axel"... Men det var ett tag sedan och har nästan inte spelat sen dess så nu är det ju andra faktorer som har spelat in.

Jag ska inte sitta här för länge nu, axeln strular ju till och från och idag har jag varit hos sjukgymnasten igen och är lite öm och stel. Däremot så är det perioder då den känns bättre och det är underbart.

Jag ska nog gå och lägga mig snart kanske. Har glömt mina tränings hörlurar i en kompis bil och det är skit irriterande för har inga andra lurar som jag kan springa med... Jag har ett par andra som jag kan ha när jag styrketränar så jag får göra det istället i morgon.



I morgon blir det sök och poker.

Som rubriken lyder. :o) I morgon förmiddag ska jag köra sök  med sök gruppen. Hunden min börjar bli riktigt duktig på det. Det är bra, då är hon trött sen till kvällen då vi ska hem till en kompis till sambon och festa... vet inte hur mycket jag ska "festa" men vi ska dit och ha trevligt iallfall... verkar bli rätt mycket folk. :o)

Jag har lite ont i axeln igen... Den har faktiskt varit BÄTTRE till och från sen jag började på sjuk gympan. Men nu har jag lite ont ogen och då är det inge bra att sitta här så blir inte långvarig.

Sa jag föressten att jag är mörk hårig igen?? Mörk mörk brun. Med lugg. :o) Fast luggen funderar jag på att spara ut... just nu är den så lång så den nästan killar mig i ögonen. :o) Jag trivs i mörkt... och jag trivs i blont oxå. Och så har jag hittat en uuunderbar hår produkt som man bara gnuggar in i håret och får feta volymen. ;o) Jag gillar tjockt hår så den tackar jag extra för... Har blivit mitt nya beroende...

Nu ska jag snart gå å lägga mig.

Puss och godnatt.


Herregud så trött jag är...

Det har inte blivit mycket sovandes efter nattjobbet denhär omgången. Lyckades sova en stund på eftermiddagen igårkväll och det var nog tur det annars hade jag inte pallat en natt till...

Har bara vilat en kort stund nu med, måste iväg igen snart... *znark* som tur är så är jag ledig ända till söndag natt nu. :o) Jippiiiii!!!

Jag har kokat extra starkt kaffe nu och ska snart piffa upp mig lite så jag ser någolunda anständig ut. Sen är det föreläsning om demens i eftermiddag som jag verkligen vill gå på... får se om jag fortfarande står på bena då...

Ha en bra tag, och skicka lite energi till mig är ni snälla... :o)

Emmilou... här får du lite lycko känslor!!! *kastar* :o) Glömde/hade inte riktigt tid att komma förbi igår men jag kommer med den snart. :o) Extra puss till dig

Härliga morgon... :o)

Både igår morse och i morse har jag vaknat och varit jätteglad... liiite tröttare i morse dock då vi var hundvakter inatt åt en hund som skäller till såfort han hör något utanför så blev väckt ett par gånger. Men det har varit härliga mornar!!! Har haft lite sovmorgon, sen har sambon varit hemma (han är ju ledig på helger) så vi har faktiskt fått vakna upp tillsammans och kramats lite och det hör inte till vanligheterna då jag oftast jobbar natt. :o)

Tredje dagen i rad på zoo affären idag och det har varit roliga dagar. :o)

Ska dricka upp kaffet, klä på mig annat än ett linne i strl xxl som jag har och strosar i på mornarna, ge hundarna käk och sen ska jag ta en promenad me min... den andra blir hämtad.

SÅ! Inte så jääteintressant för omvärlden att veta kanske, men det är skönt att samla ihop tankarna lite då och då och tänka igenom morgonen så man inte bara rusar på... :o)

Ha en underbar dag!!! JAG ÄLSKAR HÖSTEN!!!!!

Trött bloggar...

Det är precis vad jag gör just nu... trött bloggar... :o) Har jobbat två nätter i rad, sen kom jag hem efter jobbet i morse, sov ett par timmar och rullade vidare till zoo affären och jobbade vidare ända till kvällen... trött trött trött men ska jobba på zoo två dar till. Det är dock två korta dagar. :o)

Jag har lite av en "oros kväll ikväll":.. eller jag hade för en stund sen. Jag har små perioder då jag oroar mig över alla "tänk om" i världen. :o) Men TÄNK OM allt jag oroar mig för aldrig händer??? Tänk vad mycket tid jag hade kunnat varit bara glad och o-orolig istället? :o) Fast jag är oftast rätt glad ioförsig... det skulle nog vara värre att gå runt och inte vara glad? Jag gillar att vara glad och tycker det är lite jobbigt med folk som går runt och är bittra... jag skulle vilja ge dom lite av mitt känna mig glad ibland. Men dom får bara lite då, för resten vill jag ha kvar själv. :o)

Något som gör mig glad är FAKTISKT att träffa mina gamla grannar där jag bodde förut. Ni är så goa... :o) Ta hand om Agaton. ;o)

Nu går jag och hoppas på en liten hemlighet... jag berättar mer om det sen i bloggen kanske. :o)

Jag håller fortfarande på och läser "män som hatar kvinnor"... fan va segt det går med bok läsandet ibland!!! Det är en konstig sak. Jag älskar verkligen att läsa böcker... och när jag är iväg på mina kurs resor, eller är utomlands eller så så läser jag jäääättemycket, men av någon anledning så blir det inte så när jag är hemma. Jag gillar denhär boken iallafall, den är bra. Jag ska nog läsa lite när jag lägger mig sen tror jag, har inte så mycket kvar.

Okej, jag ska kolla upp en grej på nätet, sen ska jag nog hoppa i säng. Och till er som oroar över att ni inte presterar jättebra och bäst jämt. Good enough!!! Det räcker...

RSS 2.0