Kanelbullebak...

Det doftar kanelbullar i hela lägenhete och FAN vad goda dom blev!!! :o) Jag ska äta en halv till... sen ska vi till mamma och fira jul igen... Det blev ju inte riktigt som tänkt sist men jättebra ändock.

Jag ska dela ut julklappar, det älskar jag. Roligare än att få faktiskt...

Nu måste jag klä mig och åka!!!

Krams

Fan vilken skillnad på datastol och datastol...

Sitter just nu i en riktigt proffs stol vid ett bra databord och skriver, och jäklar vilken skillnad för axlarna. Mitt databord suger!!!!!! Och stolen passar inte bordet heller.

Har haft en underbar jul iallfall även om den inte ALLS blev som jag hade förväntat mig. Vi fick ändra planer helt men det gick bra det med. :o)

Katten har haft kattvakt hemma ett par dagar och han är helt kär i henne som har bott där så honom har det inte gått någon nöd på. Bara han fortfarande älskar mig lika mycket när jag kommer hem nu. :oD

E. God juuul och vi får ses snart. :o) Mamma hälsar julkram till dig. :o)

Ska ut på en skön promenad med hunden nu... solen skiner och marken är faktiskt vit...

GOD fortsättning everybody.

En liten inne och ute lista...

Gick hem från jobbet nyss och la märke till lite saker på vägen som jag tänkte att jag skulle skriva ner. :o)

Först vill jag säga tack själv för i Söndags!!! Det var skitmysigt, och jag tänkte faktiskt på sen hur kul det alltid är att träffa dig. Du är bara så bra lixom. :o) Och ja... hon sjöng  grymt bra.

SÅ! Hunden håller på å pockar lite på uppmärksamhet. Ska gå ut med henne snart så jag kan sova sen. :o)

Jag älskar iallafall julen, det har jag sagt förut men jag har märkt att det FINNS jul saker som jag tycker inte är helt okej...

Julsaker, Gillar lista:

*Jultomtar som klättrar eller hänger på folks balkonger och husväggar. Så jävla fränt.

*Mycket jul lampor lysen blink och sken i alla dess färger. Älskar.

*Julgranar.

*Slå in julklappar. (Även om det var dumt att göra det på golvet med tanke på min axel... )

Gillar inte lista: (Kan störa folk, men det är bara min åsikt och ni har säkert också saker som inte passar er. Ni skulle kanske hitta nåt här också som ni ger tummer ner till :o)... )

*Julstjärnor på fot... fel fel fel... känns bara fel. Först tyckte jag det var lite ballt när bara någon enstaka hade det, men nu ser jag dom i var och varannat fönster som att de hängande stjärnorna håller på att bytas ut och det kommer inte hända i dethär hemmet.

*Allt prat om jul stress. Jag känner aldrig stressen, jag börjar i goood tid med julbak, julhandel och planering så jag är hel cool inför julafton. (Ni som verkligen har dåligt med tid är ursäktade, ni som bara är dåliga på att planera, skyll er själva. :o)... )

...............................................................................................................................................................................................................................


Nu ska jag äta lite, gå ut med vovven och sen sova sova sova...

God jul och ett underbart nytt år önskar jag er alla!!!


Lite snabbt...

Jag hörde att du C kollar min blogg varje dag för att du hoppas att jag ska avslöja en hemlighet. Det tänker jag inte göra men jag tänker skriva ändå bara för att jag vet att du läser... :o)

Vi har köpt en liten gran, typ 1.5 m lång. Den e skiiitfin och alldeles lagom. :o) Katten älskar att ligga under den som en julklapp.

Jag kommer att va borta över jul (JAG ÄLSKAR JULEN!!!) men ville ändå ha en gran å massa fint julpynt dels dagarna jag är hemma, och sen ska en kompis låna lägenheten över julen och vill att hon ska få jul mysigt här hemma... :o)

Har ni sett filmen heartbreak hotel?? Den är skithärlig... :o)

Skriver kanske mer i morgon. Axeln är inte bra än så kan inte sitta så länge, men den är lite bättre. :o)

Godnatt, puss och GOD JUL!!! (kommer skriva det varje dag fram till jul om jag bloggar nå mer innan dess).


RSS 2.0