En sak till som jag älskar!!! :o) Messmör!!!

Jag lääängtar till i morgon bitti. Har köpt såntdär äkta hårt tunnbröd med nyttigt mjöl, och så har jag messmör!!! På tub. :op Man ringlar messmöret på knäckebrödet, (går även bra med vanligt knäckebröd) ganska mycket ska det va, sen lägger man på en överdel och trycker ihop. Sen äter man med en kopp nybryggt kaffe med lite lite socker och ganska mycket mjölk till. Sååååå gott!!!!! Kan det vara min norrländska ådra som gör att jag älskar detta gudomliga pålägg? Sötsliskigt och faktiskt!... väldigt nyttigt. Så det ni. :o)

Jag sa upp mina tider på extrajobbet med tjänstehundarna idag. Hade ganska mycket jobb i sommar inplanerat men min axel pallar inte. Jag fick ju svar på röntgen igår, minns inte om jag skrev det?? Det var iallafall ingen artros och ingen skada, utan det såg fint ut. Så specialisten sa helt enkelt att jag måste sluta men det som gjort att jag fått såna problem från början, och det är ju tyvärr just det jobbet. Det var där det startade, och det är där det ofta kommer tillbaka om jag nu varit problemfri några dagar. Det läker aldrig ut ordentligt och axeln blir konstant irriterad och inflammerad.

Så, inga mer tjänstehundar på ett tag. Och har börjat på ett nytt ställe. Ett skiiiit roligt ställe. En zoo affär. :o)
Och en stor och ljus och fin sådan! Så där tror jag att jag kommer trivas, och jag jobbar ju nätter inom vården också så allt detta runt omkring är just extra jobb.

Idag gjorde jag också vad jag iallfall vill tro var en liten god gärning, och något som jag kände att jag ville göra. Jag hälsade på en som jag bryr mig mycket om, och som jag lovade att hälsa på... för länge sedan... Sen har det bara inte blivit av. Men idag promenerade jag förbi personens hus när jag var ute med hunden, och gled in och ringde på port telefonen... och fick komma upp en stund. :o) Det var trevligt och det känns bra!

Nu har allt detta prat om messmör fått mig hungrig. Men jag tror jag dricker ett glas laktosfri mjölk bara och går och lägger mig och tittar på tv så får jag se fram emot frukosten.

Natti natti på er...



Kommentarer
Postat av: Kristin

Då e vi två som älskar messmör :) Finns inget bättre än knäckebröd med messmör!! Om jag var tvungen att välja ett enda pålägg att äta resten av livet skulle det inte finnas några andra alternativ än messmör...haha... puss o kram

2008-06-05 @ 16:23:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0