Jag tycker inte så jättemycket om att vänta... iallfall inte länge...

Till att börja med ska jag säga att jag är så trött så jag ser suddigt. Det innebär att jag kanske kommer att skriva lite osammanhängande och snurrigt, men jag tror att jag kommer få sagt det jag vill ha sagt iallafall, och jag ska försöka få det bra. :o)

Ikväll har jag suttit på ackis i typ fyra timmar. Först två timmar i väntrummet MINST. Sen tog det säkert en timme från att vi kom in till att dom sytt ihop knät på den jag var där med. Sen skulle dom bara plåstra om knät efter de sytt, och sen skulle vi få åka hem. Det tog ytterligare en timme innan dom kom och la på ett plåster... (efter att vi både larmat och gått och sagt till två gånger) och sen fick vi åka hem. :o) Då tog det då ca 40 minuter att köra hem igen... Så det har varit en lång kväll! Men långa kvällar har också sin charm...

Jag måste iaf säga att jag är lite impad av att jag inte blev mer påverkad av detdär ganska stora såret som faktiskt var ända in till benet. Jag och grannen  tvättade och tejpade och hade oss så att det skulle ihop tills vi kom till sjukan... Jag har nog ganska mycker vård gen i mig... Jag gillar att ta hand om folk, och det tar liksom över när det händer något som jag i vanliga fall skulle tycka var ganska äckligt. Ser jag sår och sånt på tv så byter jag kanal.

I morgon är det min tur att åka till sjukan. Ska träffa axel specialisten och få min DOM. Hur det är blir så hoppas jag att resultatet blir bra. Även om jag måste opereras.

För er som inte vet vad bovetegröt är, så är det gröt av BOvete. :o) Super duper nyttigt, smakar inte så mycket, och ser ut som bleka havregryn ungefär. Man hittar dom bland hälso hyllorna i butikerna, eller bland linser och glutenfritt och sånt ni vet... Och det blir heeelt okej när man blandar det med massa frysta hallon!

Nu till nåt annat... som iof också har med "feelgood" att göra som även bovetegröt har på något sätt.

Jag går en grundkurs i en terapi form faktiskt. Och kurstillfällena är på en kursgård en bit härifrån. Det är "personlig utveckling i grupp" det handlar om. Vi har haft ett kurstillfälle på fyra dagar redan och på onsdag åker jag iväg till nästa omgång. Kommer hem på Lördag mitt på dagen. Jag är lite för trött för att gå in djupare på vad kursen handlar om och vad den har gjort för mig eller KOMMER att göra för mig. Men jag ska berätta mer om det sen. :o) Nu vet vi iallafall varför jag inte kommer att blogga från onsdag mitt på dan, till på lördag. Ska försöka blogga extra mycket innan, och när jag kommer hem så Gosse, då kommer jag att ha å skriva. :D

Nu ska jag kolla tv.nu och se vad jag kan somna till. Sen ska jag borsta tänderna, sätta på mig pyjamasbyxorna och lägga mig i sängen!!!

Godnatt... och det är en fin natt därute... jag har suttit och kört långt i mörkret så jag vet...


Kommentarer
Postat av: Joakim Forsberg

palla vänta liksom :D

2008-05-26 @ 00:56:30
URL: http://joakimforsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0