Vilat på soffan en stund...

Jag har kommit på det som många säkert redan visste. Att det faktiskt är skönt att sova på soffan en stund på dagen. Jag har väl iof vetat att det är bra förut, men nu har jag faktiskt insett att jag nästan tjänar ännu mer energi på det även om jag får lite svårt att somna sen på kvällen... Jag får ner tankarna i varv lite.

Min hjärna går ofta på hög spinn vilket är lite synd ibland... Jag stressar mycket och vill se något resultat av allt jag gör hela hela tiden. Strävar nästan hela tiden efter nästa steg, istället för att bara gilla det steg jag står på just nu!
Det är bland annat därför jag går denhär kursen som jag skrev om igår. Den handlar mycket om "mindfullness" och det tycker jag är viktigt. Oftast har jag tyvärr för brottom för att kunna vara i stunden. Sen finns det faktiskt bra saker med att hjärnan går på lite spinn ibland! Jag får mycket idéer och jag gillar att göra ganska mycket saker... Men det är bra om man kan balansera det så att när man vilar så vilar man... helt... Både kroppen och själen.

Ja ang axeln då. Jag var hos specialisten idag och han kunde inte känna någon ledskada eller försvagning eller så, däremot kände han att jag hade en liten begränsad rörlighet i vänster axel och det kunde bero på något slitage eller något annat... Sen kom även ord som artros och fibromyalgi upp... Jag fick gå upp till röntgen iallafall och ska få svar på den om en vecka. Suck. Det kan altså vara så att det inte finns så mycket att göra utan undvika att göra saker som sliter helt enkelt.

Men springa kan jag göra!!! Och det tänker jag göra nu... tänker springa och tänker träna hund. Så det så. :o)

Kraaam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0